TEMPORADA 2016-17. KIDS INFANTIL

Aquesta temporada, tornem a participar en aquesta categoria amb la incorporació a l’AEEKMMiró de nous jugadors i jugadores.

Benvinguts i benvingudes al korfbal i a l’AEEKMMiró jugadors i jugadores infantils.

  • PRIMER TRIMESTRE

Aquest primer trimestre participem amb 1 equip infantil format per:

JUGADORES: Aina Artés Pupim, Ainoa Humet García, Judith Bravo Fuster, Laura Hidalgo Romero, Laura Rodríguez Gordón, Paula Quílez Fuente i Sabina Manzano Berbería.

JUGADORS: Aleix Acedo Perona, Ioar Molero Rivera i Javier López Martín.

ENTRENADORS: Albert Góngora Matllo i Pau Segura Aparicio.

dsc01979

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Pau Segura, Sabina Manzano, Aina Artés, Paula Quílez, Ainoa Humet, Laura Rodríguez, Laura Hidalgo, Judith Bravo, Albert Góngora, Javier López, Ioar Molero i Aleix Acedo

En aquest trimestre, el del debut d’aquesta nova promoció infantil, l’equip ha quedat en 6a posició d’un total de vuit a la lliga KIDS de Barcelona.

  • SEGON TRIMESTRE

Amb la reincorporació a l’AEE de l’Emilio Hernández (antic jugador aleví, i tercer membre de la saga dels Hernández Cazorla), aquest trimestre participem en aquesta competició amb dos equips:

JUGADORES: Aina Artés Pupim, Ainoa Humet García, Judith Bravo Fuster, Laura Hidalgo Romero, Laura Rodríguez Gordón, Paula Quílez Fuente i Sabina Manzano Berbería.

JUGADORS: Aleix Acedo Perona, Emilio Hernández Cazorla (es reincorpora aquest 2n trimestre), Ioar Molero Rivera i Javier López Martín.

ENTRENADORS: Albert Góngora Matllo i Pau Segura Aparicio

En aquest 2n trimestre, els equips infantils Miró B i Miró A han quedat classificats en 3a i 4a posició respectivament de la lliga de l’àrea Barcelona. Tot un èxit si tenim en compte que els nostres jugadors i jugadores infantils es van iniciar en el korfbal a l’inici d’aquesta temporada.

Amb aquests resultats, el Miró B s’ha classificat per disputar les finals del 2n trofeu KIDS, a Lleida. Aquestes finals les han jugat els sis millors equips catalans, els tres millors classificats de l’àrea Barcelona i els tres millors classificats de l’àrea Girona.

Com es preveia, donat el nivell dels equips més experimentats, el Miró B no s’ha pogut classificar per a les semifinals, però ens quedem amb l’alegria de participar en aquesta primera final trimestral

  • TERCER TRIMESTRE

Amb els mateixos jugadors/es, un dels dos equips infantil es torna a classificar per disputar les finals del 3n trofeu KIDS, a Lleida.

Amb l’absència dels equips gironins, l’equip infantil aprofita l’oportunitat de quedar 3r classificat en aquest 3r trimestre de la temporada 2016-17.

 

20170610a 04

Jugadors, jugadores i entrenadors mostren la copa (i l’alegria) corresponent als 3rs classificats

 

WEBS D’INTERÈS: