TEMPORADA 2016-17

Els assistents a l’Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Korfbal celebrada divendres 1 de juliol de 2016 van aprovar la implantació a la temporada 2016-17 del Top A i Top B, una proposta de l’Àrea Tècnica de la FCK. Es tracta del sistema de competició holandès però que a Catalunya s’aplicarà adaptat a les seves necessitats i peculiaritats i que arriba amb l’objectiu de donar un salt qualitatiu a les lligues de la 1a i 2a Divisió Nacional.

En aquest sistema la competició es configurarà a partir d’una lliga TOP A (antigament coneguda com 1a Divisió), lligada a una lliga TOP B (antigament coneguda com 2a Divisió); i una lliga de 2a Divisió (antigament coneguda com 3a Divisió).

La competició de promoció no presenta canvis i, per tant, serà la segona temporada KIDS en les categories: Aleví (2005-06), Infantil (2003-04)  i Cadet (2000-02). En aquesta última categoria s’ha ampliat la franja d’edat als nascuts l’any 2000.

En aquesta temporada, l’AEEKMMiró, a més de participar en les lligues de 2a Divisió i  Cadet, tornem a estar presents en la Infantil, gràcies a la incorporació de nous nois i noies que han començat l’ESO a l’institut.

A les lligues TOP A i TOP B participa el C.K.Montcada.

Nombre total de jugadors/es amb fitxa de l’AEEKMMiró: 35.