TEMPORADA 2012-13. INFANTIL

Després de disputar la lliga del 1r Trimestre, l’equip infantil es va classificar per a les Finals. Malauradament només va poder quedar en la 4a posició.

20121222-03

L’equip infantil rebent les últimes indicacions de les seves entrenadores, l’Aida Rodríguez i la Mari Hernández, abans de l’inici d’un dels partits a Vilanova i La Geltrú.

Després de disputar la lliga del 2n Trimestre, l’equip infantil es va classificar per a les Finals. Després de no superar al Ridaura, va guanyar el partit de consolidació, acabant doncs en 3a posició.

20130323-04

L’equip infantil a Sant Feliu de Guíxols. D’esquerra a dreta: Mari Hernández (entrenadora), Irene Julian, Marta Sánchez, María, Judit Fernández Gran, Aida Rodríguez (entrenadora), Albert Soto, Luis Hernández, Pau Segura i Mario Giménez.

Després de disputar la lliga del 3r Trimestre, l’equip infantil es va classificar per a les Finals. Malauradament només va poder quedar en la 4a posició.

20130608-01

L’equip infantil rebent les últimes indicacions de les seves entrenadores, l’Aida Rodríguez i la Mari Hernández, abans de l’inici d’un dels partits a Sabadell.