TEMPORADA 2013-14. CADETS

A la lliga del 1r Trimestre, un dels dos equips amb els que competíem es va classificar per a les Finals. Després de guanyar a l’U.K. Sant Adrià per 6 a 2, va disputar la Final contra el Platja d’Aro K.C. amb qui va perdre per 3 a 6.

20131221-08

L’equip cadet mostrant el seu trofeu de sotscampió a Castellbisbal. D’esquerra a dreta: Oriol Góngora (ajudant-entrenador), Judit Fernández, Pau Segura, Albert Góngora, Namar Alimbau, María Sánchez i Luis Hernández, David Roa (entrenador).

A la lliga del 2n Trimestre, tots dos equips cadets es van classificar per a les Finals. En aquesta ocació un d’ells va quedar en 2a posició i l’altre, en 3a.

20140405-06

Foto de família, dels dos equips cadets i dels dos infantils, a Sant Feliu de Guíxols.

A la lliga del 3r Trimestre, tots dos equips cadets es van tornar a classificar per a les Finals. Novament, un d’ells va quedar en 2a posició i l’altre, en 3a.

20140614-02

Foto de famílias dels dos equips cadets a Castellbisbal. D’esquerra a dreta: David Roa (entrenador), Selma El Haoussi, Pau Segura, Albert Góngora, Luis Hernández, Nambar Alimbau, Pol Rodríguez, Aitana Segura, Judit Fernández Gran, Juanjo Tascones, Irina Casado (ajudant-entrenador) i Judit Fernández Pena.