TEMPORADA 2018-19

Els assistents a l’Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Korfbal celebrada dissabte 2 de juny de 2018 van aprovar l’eliminació de la Lliga de 2a Divisió.

Els assistents a l’Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Korfbal celebrada dimecres 26 de setembre de 2018 van aprovar el següent format de competició:

  • Lliga de 1a Divisió amb els equips A següents: CK Castellbisbal, CK Montcada, CK Vallparadís, KCBarcelona i Platja d’Aro KC.
  • Lliga de 2a Divisió amb els equips B següents: CK Castellbisbal, CK Montcada, CK Vallparadís, KC Barcelona, Platja d’Aro KC; i sèniors següents: AEELladonosa (baixa, abans de començar la temporada, AEEMMiró, CK Badalona, CK Vacarisses i Sant Llorenç KC. Cada modalitat juga a doble volta i posteriorment hi ha una tercera volta on s’enfronten entre sí.
  • Lliga Júnior amb els equips següents: AEEMMiró, CK Badalona, CK Vacarisses, CK Vallparadís, KC Barcelona, Platja d’Aro KC, Sant Llorenç KC i UK Sant Adrià,

Cal afegir que en la competició de Copa el sèniors de 2a Divisió han jugat la Copa A amb els equips A anteriorment citats.

Així, aquesta temporada, l’AEEKMMiró, participa en la Lliga de 2a Divisió, en la Júnior i a la categoria KIDS, a la Cadet i a l’Aleví.

Nombre total de jugadors/es amb fitxa de l’AEEKMMiró: 38 (a 5/04/2019).