TEMPORADA 2016-17. KIDS INFANTIL

EL MIRÓ INFANTIL B ES CLASSIFICA PER A LES FINALS

DEL 2n TROFEU KIDS 2016-17,

TOT UN ÈXIT PER ALS JUGADORS I JUGADORES

D’AQUESTA CATEGORIA,

QUE VAN INICIAR-SE EN AQUEST ESPORT A L’INICI

D’AQUESTA TEMPORADA

En aquest trimestre, els equips infantils Miró B i Miró A han quedat classificats en 3a i 4a posició respectivament de la lliga del 2n trimestre de l’àrea Barcelona. Tot un èxit si tenim en compte que els nostres jugadors i jugadores infantils es van iniciar en el korfbal a l’inici d’aquesta temporada.

Amb aquests resultats, el Miró B s’ha classificat per disputar les finals del 2n trofeu KIDS, a Lleida. Aquestes finals les jugaran els sis millors equips catalans, els tres millors classificats de l’àrea Barcelona i els tres millors classificats de l’àrea Girona.

Tot i que s’ha classificat el Miró B, tots els jugadors i jugadores infantils podran disputar aquestes finals, la qual cosa els permetrà seguir aprenent i competir entre i amb els millors equips catalans.

 

  • SEGON TRIMESTRE

Amb la reincorporació a l’AEE de l’Emilio Hernández, aquest trimestre participem en aquesta competició amb dos equips:

JUGADORES: Aina Artés Pupim, Ainoa Humet García, Judith Bravo Fuster, Laura Hidalgo Romero, Laura Rodríguez Gordón, Paula Quílez Fuente i Sabina Manzano Berbería.

JUGADORS: Aleix Acedo Perona, Emilio Hernández Cazorla (es reincorpora aquest 2n trimestre), Ioar Molero Rivera i Javier López Martín.

ENTRENADORS: Albert Góngora Matllo i Pau Segura Aparicio

CLASSIFICACIÓ: http://korfbal.cat/resultats/

CALENDARI: Calendari KIDS 2nT

WEBS D’INTERÈS:

  • PRIMER TRIMESTRE

Benvinguts i benvingudes al korfbal i a l’AEEKMMiró jugadors i jugadores infantils.

JUGADORES: Aina Artés Pupim, Ainoa Humet García, Judith Bravo Fuster, Laura Hidalgo Romero, Laura Rodríguez Gordón, Paula Quílez Fuente i Sabina Manzano Berbería.

JUGADORS: Aleix Acedo Perona, Ioar Molero Rivera i Javier López Martín.

ENTRENADORS: Albert Góngora Matllo i Pau Segura Aparicio.

dsc01979

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Pau Segura, Sabina Manzano, Aina Artés, Paula Quílez, Ainoa Humet, Laura Rodríguez, Laura Hidalgo, Judith Bravo, Albert Góngora, Javier López, Ioar Molero i Aleix Acedo

En aquest trimestre, el del debut d’aquesta nova promoció infantil, l’equip ha quedat en 6a posició d’un total de vuit a la lliga KIDS de Barcelona.