TEMPORADA 2015-16. KIDS CADET

En aquesta primera temporada KIDS participem amb dos grups cadets (A i B).

Tenen fitxa cadet:

ENTRENADORES:

Aida Rodríguez Puntas i Paola Cuenca Meca.

  • CADET A:

JUGADORES: Aitana Rodríguez Vilardell, Aitana Segura Aparicio i Nora Hendrikse Medina.

JUGADORS: Albert Soto Burgos, David Rosales Salgado, Kilian Rueda Pérez, Mario Giménez Ortega, Pau Segura Aparicio i Pol Rodríguez Puntas.

  • CADET B:

JUGADORES: Glenda Jiménez Ibáñez, Mari Luz López Rojas i Olga Pérez Jiménez.

JUGADORS: Aaron González Jiménez, Albert Góngora Matllo, Edgar Berrio, Luis Hernández Cazorla i Marc Bas Nofre.

1r TROFEU KIDS:

Tant l’equip A com el B es van classificar per a les Finals KIDS, conjuntament amb el Vallpa A, el Lladonosa, el PKC A i el St.Josep, que es van celebrar a Castellbisbal.

Els nostres dos equips es van classificar per a semifinals, les quals van guanyar i van disputar una final disputadíssima, on el Cadet B es va imposar al Cadet A per un ajustadíssim 7 a 6.

img-20160130-wa0032

Els cadets de l’AEEKMMiró mostrant els trofejos de campions i sotscampions del 1r Trofeu KIDS Cadet. D’esquerra a dreta: Kilian Rueda, David Rosales, Marc Bas, Aaron González, Luis Hernández, Olga Pérez, Glenda Jiménez, Nora Hendrikse, Paola Cuenca, Aida Rodríguez, Albert Soto, Mario Giménez, Albert Góngora, Edgar Berrio, Pol Rodríguez, Aitana Rodríguez, Pau Segura i Aitana Segura.

2n TROFEU KIDS:

Tant l’equip A com el B es van classificar per a les Finals KIDS, conjuntament amb el Vallpa A, el Lladonosa, el PKC A i el St.Josep, que es van celebrar a Sant Feliu de Guíxols.

Els nostres dos equips es van classificar per a semifinals, les quals van guanyar i van disputar una nova final disputadíssima, on el Cadet B es va tornar a imposar al Cadet A per un ajustadíssim 8 a 7.

20160604-02

Els cadets de l’AEEKMMiró mostrant els trofejos de campions i sotscampions del 2n Trofeu KIDS Cadet. D’esquerra a dreta: Kilian Rueda, Nora Hendrikse, Aitana Segura, Aitana Rodríguez, Pol Rodríguez, Aaron González, David Rosales, Paola Cuenca, Pedro López, Glenda Jiménez, Pau Segura, Luis Hernández, Albert Góngora i Mario Giménez.

 

Aquesta ha estat una temporada rodona per als nostres cadets, formant dos equips conjuntats, amb jugadors i jugadores experimentats, que han fet valer la seva experiència, i noves incorporacions, que han sabut integrar-se i donar més joc.