2018-19. KIDS ALEVÍ

La temporada 2012-13 va ser la darrera temporada en què l’AEEMMiró va competir en aquesta categoria. Però enguany hi tornem a ser.

1r TRIMESTRE

En aquest 1r trimestre hem competit amb un equip format completament per nois:

Francesc Hernández Ribera, Hugo i Pau García Bastida, Pere Gràcia Castellví i Xavier Márquez Martínez, alumnes de La Salle, i Víctor Molero Rivera, alumne del Reixac.

En aquest trimestre han competit un total de 5 equips. Al final de la competició regular van acabar en 2a posició, la qual cosa els va permetre accedir, en el seu debut, a la final catalana. Malauradament no van aconseguir passar a la final tot i l’empat a tres en el seu grup.

20190202 02

L’equip aleví a la Final a 6 del 1r trimestre, a Terrassa.

2n TRIMESTRE

Durant el mes de gener de 2019, l’Aina, l’Aitana, la Glenda, la Nora, la Paula, l’Albert, l’Aleix, el Luis Pablo i el Pau van ajudar a la professora d’educació física de l’Escola Font Freda en el desenvolupament de la unitat de korfbal a 5è i 6è de primària.

Fruit d’aquesta col·laboració, 3 noies es van inscriure amb nosaltres formant part des d’aquell moment de la nostra associació. Els seus noms:

Àmbar Rubio Ripoll, Isabel Montes Líndez i Sara García Arjona.

En aquest segon trimestre van competir els mateixos equips. Al final de la competició regular també van acabar en 2a posició, la qual cosa els va permetre accedir novament a la final catalana. Amb una victòria contra el Badalona i una derrota contra el PKC no van poder passar a la final. El millor de tot, la bona sintonia d’un equip, ara ja, mixt.

20190406 02

L’equip aleví a la Final a 6 del 2n trimestre, a casa, a Montcada i Reixac.