2017-18. KIDS INFANTIL

Aquesta temporada tornem a participar en aquesta categoria amb la incorporació a l’AEEKMMiró de nous jugadors i jugadores de 1r i 3r d’ESO, que s’afegeixen als que es van iniciar la temporada passada, i que majoritàriament cursen enguany 2n d’ESO.

Aquesta temporada la competició KIDS Infantil inclou als jugadors/es nascuts els anys 2003, 2004 i 2005.

Benvinguts i benvingudes al korfbal i a l’AEEKMMiró als nous jugadors i jugadores infantils.

JUGADORES: Aina Artés Pupim, Ainoa Humet García, Coral Caballero Martínez, Judith Bravo Fuster, Laura Hidalgo Romero, Lucía Crespo Fernández, Paula Quílez Fuente i Sabina Manzano Berbería.

JUGADORS: Adolfo Canido Sotelo, Aleix Acedo Perona, Denzel Adames Chalco, Emilio Hernández Cazorla, Ioar Molero Rivera, Javier López Martín, Sergi Soto Sánchez i Yeray Rodríguez Cabrera.

ENTRENADORS: Albert Góngora Matllo i Pau Segura Aparicio.

Amb aquests 16 jugadors/es participarem amb 2 equips infantils.

MOLT BONA TEMPORADA.

1r TRIMESTRE

En aquest 1r Trofeu KIDS 2017-18 han participat un total de 12 equips.

Un cop finalitzat, els dos equips infantils s’han classificat en 4a i 5a posició.

Malauradament només els 3 primers classificats passen a la final catalana. Tot i això, els nostres jugadors i jugadores han competit molt bé i han quedat per darrera dels 3 equips que, a priori, eran els favorits, com així ha estat.

Per tant, els hem de felicitar i els encoratgem tant als “nous” com als “veterans” per seguir millorant.

2n TRIMESTRE

En aquest 2n Trofeu KIDS 2017-18 han participat un total de 15 equips, per la qual cosa s’organitza una competició en dos grups i no pas tots contra tots.

Un cop finalitzada la competició regular, un dels dos equips es classifica en 5a posició, mentre que l’altra, en 2a, la qual cosa li permet lluitar per classificar-se per a la final a 6.

Malauradament el partit entre els dos segons classificats de cada grup no es pot guanyar i, per tant, no es classifica per a la final KIDS del 2n trimestre.

3r TRIMESTRE

En aquest 3r Trofeu KIDS 2017-18 han participat els mateixos 15 equips, i la competició se segueix estructurant en dos grups i no pas tots contra tots.

Un cop finalitzada la competició regular, un dels dos equips es classifica en 4a posició, mentre que l’altra, en 1a, la qual cosa a més de ser un gran èxit li permet disputar les finals a 6.

Malauradament en les finals KIDs disputades a Castellbisbal no va poder accedir a les semifinals, però malgrat això cal seguir estant satisfets d’aquests jugadors/es infantils que continuen clarament amb la seva progressió.